Arkadaşlar,alnımın en uç kısmında diğer şaç toplulğundan biraz uzakta kalmış ,2 adet saç vardı.Bu iki adet saçın gözlemlenmesi kolay olduğu için bir deneme yapmak istedim.Bu iki adet saçı cımbızla kökünden çekip aldım.Ha devam etmeden önce önemli birşey söyleyeyim.Cımbızla 2 adet saçı koparmadn önce 1 ay aralıklarla saçımı 2 defa saçımı kazımıştım.Bu en önde bulunan 2 adet saçım diğer saçlar gibi gayet sağlıklı bir şekilde uzuyordu.Fakat bu iki adet saçı cımbızla kopardıktan sonra aradan 45-50 gün geçti ama yerine yenisi çıkmadı.O iki saçtan eser yok.Eğer dht yüzünden yeni saç çıkmıyorsa ,yani saç kökünün kanalları dht tarafından kapatılıp saçın beslenmesini engelliyor olsa idi,bu durumda saçı kazıttığımdada boyunun aynı kalıp uzamaması gerekirdi.Ama saçı koparmadan önce gayet sağlık bir şekilde uzuyordu.Elimlede çektiğimde gelmiyordu yani sağlam duruyordu.Kel değilim ama saçlarım yıllara bağlı olarak seyrelme oluyor.Yani bir 5 yıl önceki saçımla şimdiki saç yoğunluğu aynı değil.Bu olaydan acaba saç dökülme şeklim hakkında ne yorum yapılabilir ve bu iki saç neden çıkmadı.yardımcı olabilirmisiniz.Bide unutmadan bu olaydan 2 hafta sonra minox kullandım.Minox kullanalı 1 ay falanda oldu ,o bile bu iki saçın çıkmasına yardımcı olmadı.