Kontrol altında topikal finasterid kullanmaktayım.
Belirttiğim herhangi bir görüş veya düşünce, medikal anlam veya değer taşımamaktadır, bununla birlikte bütün sorumluluğun karşı tarafa ait olduğunu beyan ederim.
Diğer forumlarda "kami" ismi altında bulunan hiçbir hesap bana ait değildir.
Doktor kontrolü altında olmadan herhangi bir şey kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Üstte de yazdığım gibi, bütün sorumlulukların karşı tarafa ait olduğunu bildirmek isterim. İyi forumlar.
abi kafein losyona başladın mı?
Miracle losyon her akşam
Biotin
10 dakika masaj
Peyniri hayatınızdan çıkarmayın, mandıradan katkısız doğal "köy peyniri" bulup onu tüketin.
Yerli kuruyemiş tüketin, çiğ badem, çiğ ceviz içi, çiğ fındık, çiğ kabak çekirdeği. Menşei yurtdışı olanlar katkı maddeli ve ilaçlı oluyor.
Ambalajlı gıdaların tamamını hayatınızdan çıkarın (Markette satılan kefirler ve ton balıkları dahil).
-Miracle Losyon (her akşam)
-Minoxil (her akşam 10 fıs) ( 7. yıl)
-Proscar 4/1 her akşam (7.ay)
Miracle bey Minoxidili şok tedavi yapnız 2 günde bir ve sonra haftalarca kullanmayın demişsiniz, denemedim ama bu yöntem bana mantıklı gelid bu şekil saç minox a bağımlı olmaz ve döngüye girmez degil mi?
Birde bazı yabancı forumlarda benim gibi çok agresif dökülmesi olmayan kişilere kadın tipi minox yani %2 minox öneriyorlar siz nasıl değerlendiriyorsunuz ? Teşekkürler
En anlaşılabilir ve en basit gibi görünen fayda göreceğimi umduğum çözümler. Teşekkürler Miracle Hocam. Birkaç bilgi rica edeceğim. Günde nereyse 15 bardak çay içerim ve 2 çay kaşığı şekerden toplam 30 çay kaşığı şeker ayrıyetten bisküvi çikolatada var neredeyse her gün. Gerçekten çok zararı oluyormu bunlarım üstad ve diş olayını çözemedim direkt etkisi varmı dişin saça yoksa latifemi yaptınız. Cahilliğimi mazur gör