Losyonu kullandıktan sonra saçı yıkamak şart mı ? ( Tortu kalmayacak şekilde süzmeye rağmen)
Merhabalar, miracle losyon kullanmayı düşünüyorum. Güncel reçete ve hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
miracle losyon sadece kolonya ile hazırlanır mı?
Arkadaşlar merhaba. Yurtdısında yasıyorum suan ve saf alkol ve gliserin almakta zorlanıyorum.Alkol içerigi yüksek ilaçları iyi şekilde çözebilecek ürün arıyorum. Bildiginiz markaları yazabilirseniz memnun olurum. (Garnier tonik ve Urban marka tonıklerı araştırdım burada satılmıyolar )
İçindekilere sudan sonra alkol yazan herhangi bir tonik olabilir. Yakınınızdaki bir markete gidip cilt bakımı reyonundaki toniklerin içeriklerine göz atabilirsiniz. Veya saç toniklerinin çoğu da alkol bazlı olduğundan onların içerisinden de tercih yapabilirsiniz.
Kontrol altında topikal finasterid kullanmaktayım.
Belirttiğim herhangi bir görüş veya düşünce, medikal anlam veya değer taşımamaktadır, bununla birlikte bütün sorumluluğun karşı tarafa ait olduğunu beyan ederim.
Diğer forumlarda "kami" ismi altında bulunan hiçbir hesap bana ait değildir.
Doktor kontrolü altında olmadan herhangi bir şey kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Üstte de yazdığım gibi, bütün sorumlulukların karşı tarafa ait olduğunu bildirmek isterim. İyi forumlar.
Bazılarında alkol oranı yazmıyor. Yüksek alkollü bir ürün arıyorum. Dediniz gibi yine kontrol edicem. Ürün deneyimleyen arkadaşlar varsa önerilere açığım
https://www.amazon.com.au/Alpecin-Ca...y%2C251&sr=1-9
Alkol oranini net goremiyorum. Bu urun isimi gorur mu arkadaslar
Uzun yıllar miracle losyon kullanıp göğüslerde büyüme (jinekomasti) sorunu yaşayan oldu mu?
-Miracle Losyon (her akşam)
-Minoxil (her akşam 10 fıs) ( 7. yıl)
-Proscar 4/1 her akşam (7.ay)