Karma Peptid, AdvanCell, Setipiprant, Saf kafein, RU58841 dönüşümlü olarak kullanıyorum minoxidil haftada 1-2 olacak şekilde kullanırım bazen haftayıda atlarım. Bu tedaviden önce Miracle vardı ve gerektiğinde etki tazelemek için tedaviye ekleyeceğim Ana amacım en hafif doğal ve yan etkisiz tedavileri deneyip aktarmak. Deneyimlerime göre en sorunsuz ve sağlıklı tedaviler sırasıyla Peptid, Setipiprant Cellagance Saf Kafein ve RU58841
Mesajlara elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum .
Hocam özelden numaramı gönderdim ama tedaviye dahil edebilir misiniz ? Teşekkürler
Bende gonderdım Murat abi benıde eklermısın acaba
Hocam mesaj atamıyorum ya da beceremiyorum size arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz iletişim için mesaj atacağım
Hocam isteyerek mi yapıyorsunuz ya da sitede mi bir bozukluk var bilmiyorum ancak size daha önce gönderdiğim 1 mesaja cevap verdiniz ben de size cevap verdim daha da cevap gelmedi ya siz mesaj gönderiyorsunuz sistemde bir bozukluk var ya da görmediniz vs. Neyse bunu bildirmekle beraber özelden ben de etkeni denemek isterim detayları iletir misiniz? Size birkaç şey daha sormak istiyorum.
Karma Peptid, AdvanCell, Setipiprant, Saf kafein, RU58841 dönüşümlü olarak kullanıyorum minoxidil haftada 1-2 olacak şekilde kullanırım bazen haftayıda atlarım. Bu tedaviden önce Miracle vardı ve gerektiğinde etki tazelemek için tedaviye ekleyeceğim Ana amacım en hafif doğal ve yan etkisiz tedavileri deneyip aktarmak. Deneyimlerime göre en sorunsuz ve sağlıklı tedaviler sırasıyla Peptid, Setipiprant Cellagance Saf Kafein ve RU58841
Mesajlara elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum .
Arkadaşlar nasıl mesaj atıldığını öğretebilir misiniz ☺
Hocam denemeler için seçilen kişiler rastgele mi seçiliyor? Deneme için ne kadar kişiye daha ihtiyaç var ve ne zaman sonuçlanır? Çok merak ediyoruz ekip olarak. Açıklama yapabilir misiniz ?