Sayfa 19/20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
192 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Saç Dökülmesinde Nihai Kesin Çözüm İçin Kendi Kaynaklarımız İnsanımız Gerekli.

Yeni Üye
    Alıntı Miracle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet iyiyim Herşey yolunda.
    aman Allah esirgesin sizi hocam ☺

Miracle hocam ne zaman çalışmamızdan faydalanıcaz ne zaman bahsedersiniz buluşunuzdan

tarun
    Guest
    Gayet iyiyim Herşey yolunda.
    Hocam kullanıcılarda son durum nedir
    Gelişme var mı

Yeni Üye
    Özellikle miracle hocanın yan etkisi yoktur ve çözüm sizdedir cümleleri beni çok heyecanlandırdı. Hocamın bahsettigi ilk günleri hatırlıyorum yaklaşık 1 yıl geçti tabiki bunlar uzun süreçler hepimiz biliyoruz ama süreç nasıl devam ediyor bilgilendirseniz hocam herkes umutlu ve meraklı.tesekkurler

Yeni Üye
    Benim bir tahminim var. Önce bağırsak sağlığı kontrol edilip düzeltilecek . Sonra karaciğer yağlanması . En son saçı besleyecek vitamin vs losyon süreci hızlandırmak için

Yeni Üye
    Son durum nedir?

Yeni Üye
    Hala bekliyoruz 🥹

Miracle hocam sanırım uyguladığınız ve herkesin beklediği tedavi yöntemi istediğiniz gibi gitmiyor. çünkü insanlar o kadar aç bir şekilde bekliyor ki bu bilgiyi. açıklanmadığına göre bazı sorunlar var demektir.

Alıntı RenaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miracle hocam sanırım uyguladığınız ve herkesin beklediği tedavi yöntemi istediğiniz gibi gitmiyor. çünkü insanlar o kadar aç bir şekilde bekliyor ki bu bilgiyi. açıklanmadığına göre bazı sorunlar var demektir.
    Aksine hiç olmadığım kadar eminim sonuçtan ancak daha önce defalarca yazdığım gibi tekrar yazayım bu bir klinik uygulama ve bunu yapacak güvenilir ve hukuki şartları sağlayan bir klinik ortak bulamıyorum.
    Karma Peptid, AdvanCell, Setipiprant, Saf kafein, RU58841 dönüşümlü olarak kullanıyorum minoxidil haftada 1-2 olacak şekilde kullanırım bazen haftayıda atlarım. Bu tedaviden önce Miracle vardı ve gerektiğinde etki tazelemek için tedaviye ekleyeceğim Ana amacım en hafif doğal ve yan etkisiz tedavileri deneyip aktarmak. Deneyimlerime göre en sorunsuz ve sağlıklı tedaviler sırasıyla Peptid, Setipiprant Cellagance Saf Kafein ve RU58841

Mesajlara elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum .

Aksine hiç olmadığım kadar eminim sonuçtan ancak daha önce defalarca yazdığım gibi tekrar yazayım bu bir klinik uygulama ve bunu yapacak güvenilir ve hukuki şartları sağlayan bir klinik ortak bulamıyorum.
    Belki detayları ile değil ama genel hatları ile klinik aşamasında nasıl uygulamalar yapılacağını söyleseniz forumdaki arkadaşlarda bu konuda yardımcı olabilirler. Tek başınıza uğraştınız emek verdiniz ve çok yol kat ettiğinizden eminim. Fakat bazen destek almamız gerekebilir. Çevrenizde bu konuda işlem yapacak kişi/klinik sayısı az olabilir. Fakat arkadaşlardan çevresi geniş ve güçlü kişiler vardır diye tahmin ediyorum. Bence bunu bi gözden geçirmelisiniz.

Sayfa 19/20 İlkİlk ... 917181920 SonSon