Sayfa 1/5 123 ... SonSon
49 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni başlayanlar için yardim edebilir misiniz

Yeni başlayanlar için yardim edebilir misiniz

Selamlar arkadaslar.yasim 30. Yaklasik 8 senedir sac dokulmesi yasamaktayim. Son 3 senedir kullanmadigim eczane urunu finasterid minox kalmadi. Finastediri 6 ay kullandim yan etkilerinden çekinip biraktim. Su an gunde 1 kere gece.minoxil suruyorum ama tabiki yeterli degil. Bu forumu keske daha onceden kesfetseydim. Miracle arkadasimiz gercekten buyuk bir is basarmis ve bu sitedeki dayanisma beni cok etkiledi adeta bi imece mantigi var herkes birbirine yardimci oluyor, yorumlariyla emegi gecen arkadaslara da cok tesekkur ederim. Sizlerden bir istirhamim olacak forumda bircok konuyu okusum, miracle losyonun yanisira minox dutax var. Baska malzemelerde eklenmis arkadaslar tarafindan. Yeni baslayan birisi icin miracle losyon yeterli olur mu. Ve gunde 2 kez mi kullanmak gerekiyor. Bende tedaviye bir an once baslayip resim paylasanlar arasina katilmak istiyorum hatta su anki sac durumumuda sizle paylasayim

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  20141202_234201.jpg
Görüntüleme: 167
Büyüklüğü:  234.1 KB (Kilobyte)
ID:	1211 fotografi attim umarim gitmistir foruma telefondan giriyorum

Saçlar çok umut vadediyor öncelikle. Miracle losyonu günde 2 kez kullanın aldactone u 2 kutu yapın şimdilik bu yeterli görünüyor.
    Karma Peptid, AdvanCell, Setipiprant, Saf kafein, RU58841 dönüşümlü olarak kullanıyorum minoxidil haftada 1-2 olacak şekilde kullanırım bazen haftayıda atlarım. Bu tedaviden önce Miracle vardı ve gerektiğinde etki tazelemek için tedaviye ekleyeceğim Ana amacım en hafif doğal ve yan etkisiz tedavileri deneyip aktarmak. Deneyimlerime göre en sorunsuz ve sağlıklı tedaviler sırasıyla Peptid, Setipiprant Cellagance Saf Kafein ve RU58841

Mesajlara elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum .

Miracle hocam soruma sizin cevap vermeniz beni daha cok sevindirdi cok tesekkur ederim insallah bu hafta icerisinde miracle losyonu kullanacagim, son bi sorum daha olacak. Sabah aksam kullanacagimiz icin sac yikama isini nasil hallediyoruz ve minoxili kullanmayi tamamen birakayim mi sizce

Alıntı ikinoktase Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miracle hocam soruma sizin cevap vermeniz beni daha cok sevindirdi cok tesekkur ederim insallah bu hafta icerisinde miracle losyonu kullanacagim, son bi sorum daha olacak. Sabah aksam kullanacagimiz icin sac yikama isini nasil hallediyoruz ve minoxili kullanmayi tamamen birakayim mi sizce
    Yıkamadan kalabilir losyon minoxil destek için iyidir tek başına kalkp kıran güzel bir kızdır ama losyonla size sadık kalacaktır...
    Karma Peptid, AdvanCell, Setipiprant, Saf kafein, RU58841 dönüşümlü olarak kullanıyorum minoxidil haftada 1-2 olacak şekilde kullanırım bazen haftayıda atlarım. Bu tedaviden önce Miracle vardı ve gerektiğinde etki tazelemek için tedaviye ekleyeceğim Ana amacım en hafif doğal ve yan etkisiz tedavileri deneyip aktarmak. Deneyimlerime göre en sorunsuz ve sağlıklı tedaviler sırasıyla Peptid, Setipiprant Cellagance Saf Kafein ve RU58841

Mesajlara elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum .

Alıntı Miracle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıkamadan kalabilir losyon minoxil destek için iyidir tek başına kalkp kıran güzel bir kızdır ama losyonla size sadık kalacaktır...
    Miracle hocam cok tesekkur ederim, sagolsun arkadaslar videosunu bile hazirlamis. O videoya sadik kalarak losyonumu hazirlayacagim, etken maddelerin losyon olarak uygulanmasi benim icicimi rahatlatıyor kullanan arkadaslarida gorunce keske daha erken gorseydim bu siteyi demeden edemiyorum. Hayirlisi olsun herkese saglikli günler

Miracle hocam haftasonu tum malzemeleri almayi dusunuyorum. Almadan bir sorum daha olacakti. Miracle losyonun yaninda bazi arkadaslar minoxil dutas karisimi kullaniyorlar. Bende kullansam mi diye dusunmeden edemedim. Ayrica memurum. Losyonu sabah aksam kullanabilecek miyim onu bilmiyorum. Ayrica miracle losyon ve minox dutas kullanan arkadaslar nasil kullaniyorlar sabah miracle aksam minox mu ? Aydinlatirsaniz cok sevinirim

SaçımınDoktoru Üyesi pipsqueak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ikinoktase Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miracle hocam haftasonu tum malzemeleri almayi dusunuyorum. Almadan bir sorum daha olacakti. Miracle losyonun yaninda bazi arkadaslar minoxil dutas karisimi kullaniyorlar. Bende kullansam mi diye dusunmeden edemedim. Ayrica memurum. Losyonu sabah aksam kullanabilecek miyim onu bilmiyorum. Ayrica miracle losyon ve minox dutas kullanan arkadaslar nasil kullaniyorlar sabah miracle aksam minox mu ? Aydinlatirsaniz cok sevinirim
    Kimisi sabah biribi akşam birini kullanırken, kimisi sabah ve akşam iki karışımıda hemde kremlerle birlikte kullanıyorlar. Biraz bünyeniz, zamanınız, hassasiyet ve insiyatifiniz ile alakalı bir durum. Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda saçlarınıza kavuşursunuz.

Cok tesekkur ederim sagolun

Selamlar, bugun 5 dk once itibariyle miracle losyonu ilk kez kullanmis bulunmaktayim. Miracle losyonda bir kutu diane, bir adet dekort ve yarim adet aldactone karisimiyla yaptim. Kokusu hos guzel bir karisim oldu. 15 fis sıktım. Yaklasik 1 dakika yedirdim. 1 hafta oncesine kadar her gece 5 fis minoxil kullaniyordum. Miracle losyonu 1 haftalik minox arasindan sonra kullandim ve saclara yedirirken aşırı dökülme oldu. Hos minoxtan alışkınız hic yadirgamadim.

Sayfa 1/5 123 ... SonSon